Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej
Królak, Alicja
Rok wydania: 2003.
Mięso technologia., Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Królak, Alicja
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej
ISBN
83-89211-20-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Hortpress",
Rok wydania
2003.
Objętość
223 s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
637.5(075.3.053.7)
637.5(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Na s. red. błędny ISBN.
Na s. red. błędny ISBN.
020
%a 8389211203
080
%a 637.5(075.3.053.7)
080
%a 637.5(075.3.053.7)
100
%a Królak, Alicja
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa :
%b podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej /
260
%a Warszawa :
%b "Hortpress",
%c 2003.
300
%a 223 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
500
%a Na s. red. błędny ISBN.
500
%a Na s. red. błędny ISBN.
650
%a Mięso
%x technologia.
655
%a Podręcznik
920
%a 83-89211-20-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: M34920
Sygnatura: 637.5(075.3.053.7)
Sygnatura: 637.5(075.3.053.7)
Status: Do wypożyczenia